گروه علمی:سیر از آن دسته از صیفی جاتی است که معمولا برخی از افراد جامعه نمی توانند آن را به راحتی استفاده کنند. در طب سنتی، سیر به عنوان یک داروی موثر برای تقویت سیستم ایمنی بدن هنگام افزایش عفونت های ویروسی شناخته شده که خواص متعددی دارد.
اما آنا ایواشکویچ یک متخصص تغذیه هشدار ...
گروه علمی: سیر خواص دارویی بسیار زیادی دارد که در علم پزشکی ثابت شده است، همچنین مصرف سیر با معده خالی خواص درمانی فوقالعاده ای برای بدن انسان دارد.سیر جایگاه ویژهای در غذای هندیها دارد و به عنوان یکی از قویترین مواد غذایی برای درمان انواع بیماریها شناخته شده است. سیر به ...
گروه اقتصادی: براساس تازهترین نرخنامه سازمان میادین میوه و ترهبار شهرداری تهران، بیشتر سبزیجات و محصولات صیفی و فرنگی پرفروش عرضه شده در میادین قیمت زیر ۱۰هزار تومان دارند و ۹ محصول در این مراکز خرید با قیمت بالای ۱۰هزار تومان عرضه میشوند.
براساس این نرخنامه، اسامی و قیمت ...
گروه علمی: از سیر معمولاً برای افزایش طعم در غذا استفاده میشود. اما استفادههای سنتی و درمانی خوردن سیر طبخ شده و سیر خام مربوط به دوران باستان است. جالب است بدانید سیر، اثراتی بسیار مثبت روی سلامت مردان خواهد داشت.در ترکیبات سیر یک عنصر دارویی به نام آلیسین وجود دارد. آلیسین دارای خواص ضد ...
گروه علمی: هنگام انتخاب یک برنامه کاهش وزن باید توجه داشته باشید که یک شبه شاهد نتایج دلخواه خود نخواهید بود. حفظ یک رژیم غذایی سالم و متعادل همواره اهمیت دارد و این شامل دستورالعمل های کاهش وزن نیز می شود.در شرایطی که رژیم های غذایی بسیاری مدعی اند که می توانند طی چند روز یا چند هفته به صورت معجزه...
گروه علمی: متخصصان تغذیه معتقدند سیر با وجود فواید زیادی که برای سلامتی دارد، عوارض برخی بیماریها را تشدید میکند. یک متخصص تغذیه نسبت به خطرات خوردن سیر و سیب زمینی برای گروهی از افراد هشدار داد.
اینا زیکینا متخصص تغذیه، در مصاحبهای گفت: سیر، با وجود فواید زیادی که برای سلامتی دارد،...
گروه علمی: سیر و پیاز همیشه مورد توجه و استقبال همه بوده است؛ همچنین پیاز به دلیل ماندگاری بالایی که داشت به مسافت های دور ارسال و معامله میشد. بر اساس مطالعهای که در انگلیس انجام شده است، زمانی که از محصولات باغی صحبت میشود، پیاز بعد از گوجه فرنگی دومین محصول مهم است.در حال حاضر هم محققان آمریکایی،...
گروه سلامت: با گنجاندن سیر در سبد غذایی به کاهش وزن، تنظیم فشار خون، کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی، کاهش کلسترول بد خون و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و ضمن پیشگیری از انواع سرطان، سلامت پوست و موی خود را تضمین کنید.
گروه علمي: مطالعه محققان دانشگاه ناتینگهام انگلیس نشان می دهد، مصرف سیر به کاهش خطر ابتلا به سرطان، بیماری قلبی و دیابت نوع 2 کمک می کند؛ اما میزان تاثیر آن بر سلامتی به نحوه مصرف بستگی دارد.
گروه علمی: هیچ چیزی بهتر از یک روش درمانی طبیعی برای رفع ناراحتی یا بیماری های جزئی نیست. افزون بر گزینه ای طبیعی بودن، شما می توانید به طور معمول آن را در خانه و با استفاده از محصولاتی که در اختیار دارید، تهیه کنید. به عنوان مثال، ترکیب سیر و عسل یکی از بهترین نمونه ها در این زمینه محسوب می شود.